Sala de clasă - spațiu de siguranță și compasiune

Sala de clasă - spațiu de siguranță și compasiune


Activități și practici de educație socio-emoțională în clasă.

“Sala de clasă: spațiu de siguranță și compasiune” este continuarea webinarului “Introducere în învățarea socio-emoțională” care a avut loc pe 5 Noiembrie și pe care îl puteți (re-)viziona pe site-ul CERC (http://cerc.veritafoundation.ro/resurse-utilizatori )

Vom relua pe scurt câteva din conceptele de bază prezentate în “Introducere” și vom continua cu aplicarea lor la clasă. Vă vom prezenta elemente din diverse modele de curriculum de învățare socio-emoțională, practici și activități simple, care pot conduce la crearea unei atmosfere calde și plăcute care să ofere suport procesului academic.

Fie că este vorba de înțelegerea compasiunii, creșterea rezilienței, antrenarea atenției sau gestionarea emoțiilor, tehnicile prezentate vă vor ajuta să stabiliți relații autentice și pline de sens cu elevii pe care îi întâlniți zi de zi, construind astfel atât un mediu de siguranță și înțelegere, cât și o motivație sporită pentru învățare.

Data: 15 Decembrie

Interval orar: 18.00 – 19.30

Înregistrarea la acest eveniment se face pe baza completării formularului de înscriere până la data de 14 Decembrie 2020.

http://cerc.veritafoundation.ro/cursuri/edit/webinar%20-%20sala%20de%20clasa

Acest webinar este oferit în mod gratuit.

Cine are posibilitatea de a face o donație, va asigura continuitatea acestui curs în beneficiul altor educatori și părinți.

Donațiile se pot face direct pe pagina de înregistrare la eveniment.

Mulțumim!


Data: 15 Dec 2020

Donează acum